Yritys

Nostokonepalvelu on Suomen johtavia nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja projektipalveluja tarjoava yritysryhmä. Tarjoamme ajoneuvonosturit päivittäisiin ja raskaisiin nostoihin, erikoiskuljetukset maalla ja merellä, kokonaisprojektien suunnittelun ja toteutuksen, haalaukset ja tunkkaukset,nostojen ja kuljetusten CAD -suunnittelun ja teräsrunko- ja betonielementtiasennukset.

Olemme asiamme osaava, vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. Rautaisen ammattitaidon perustana on vuosikymmenien aikana karttunut alan kokemus,  ennakkoluulottomuus ja edelläkävijyys. Yritysryhmän pääkonttori sijaitsee Turussa. Muut toimipisteemme ovat Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Porissa ja Varkaudessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Teemme jatkuvasti projekteja myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Meille Nostokonepalvelussa on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa vahvaan ammattitaitoomme, onnistua projekteissaan ja saada kerta toisensa jälkeen alan parasta ja monipuolista palvelua, on kyse sitten rakentamisesta, meri- tai maakuljetuksista ja nostoista, tai erikoisprojekteista kuten ydinvoima- tai tuulivoimahankkeista.

Pitkä historia, vahva kokemus ja halu toimia edelläkävijänä

Kuljetusliike R. Nieminen aloitti toimintansa Turussa jo vuonna 1944. Siitä sai alkunsa nostokoneiden vuokraukseen ja erikoiskuljetuksiin keskittynyt Nostokonepalvelu-yritysryhmä. Nostokonepalvelussa on perheyrittäjinä mukana jo kolmas sukupolvi, sekä johto- että asiantuntijatehtävissä. Yhteensä Nostokonepalvelussa työskentelee yli 150 henkilöä.

Haluamme olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä asiakkaidemme nostoihin ja kuljetuksiin liittyviä prosesseja ja alan uusia standardeja. Tavoitteenamme on, että se mitä me teemme tänään on alan standardi huomenna. Pidämme organisaation kevyenä ja yrittäjälähtöisenä, joka mahdollistaa jatkossakin ketterän toiminnan ja nopean mukautumisen asiakkaan tarpeisiin.

Perustettiin Kuljetusliike R. Nieminen
Toiminta osakeyhtiömuodossa alkoi nimellä Turun Kiitokuljetus Oy
Aloitettiin nosturitoiminta
Yrityksen nimeksi Nostokonepalvelu Oy
Ensimmäinen yritysosto, Kuljetusliike E.J. Niemi Turusta
Ensimmäisen ison ristikkopuominosturin, 200 tn American Hoistin osto
Hustonista. Itse suunnitellun superliftin avulla 300 tn nosturin tehot
Nostokonepalvelulle maailman suurin hydraulinosturi, 600 tn Krupp
Laajentumiset Tampereelle, Kuopioon, Jyväskylään, Helsinkiin Viroon ja Varkauteen
Laajentuminen henkilönostimiin
Projektinostojen osalta virallinen sukupolvenvaihdos,
Nostokonepalvelu Projects Oy:n perustaminen
Toiminnan laajeneminen Pohjois-Suomeen, Ouluun