Referenssit

Ennakkosuunnittelu, huolellisuus, harkinta
– Nostokonepalvelu on nopea ilman kiirettä.

Nostokonepalvelu-yritysryhmä tarjoaa päivittäin laadukkaita nostopalveluita yritysten ja yksityishenkilöiden käyttöön eri toimipisteillämme ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat niin teollisuus-, rakennus-, kuin erikoisnostotkin aina suunnittelusta toteutukseen, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Jokainen erikoiskuljetus on oma projektinsa, jonka useiden kriittisten yksityiskohtien pohjalta suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukainen kokonaisratkaisu.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla projektit valmistuvat ajallaan, luotettavasti ja turvallisesti. Kehitämme ja päivitämme työmenetelmiä sekä toimintaohjeita jatkuvasti. Kuljettajillamme on aina kaikki tarvittavat ja voimassaolevat työturvallisuuteen liittyvät tutkinnot hallussaan. Henkilökunnan koulutus sekä kaluston täydellinen tuntemus on avainasia onnistuneisiin projekteihin.

Nostolaite- ja kuljetusvälinevalikoimamme kattaa kaikki mahdolliset tarpeet, eikä eteemme ole koskaan tullut mitään, mitä emme olisi perille vieneet ja onnistuneesti nostaneet. Tältä sivulta löydät muutamia esimerkkejä töistämme.

 

Meri

Merellä ja meren läheisyydessä on omat olosuhteensa. Nostokonepalvelulla on erittäin vahva osaaminen erilaisten merinostojen osalta. Meihin luottavat niin teollisuus kuin veneilijät.

Energia

Nostokonepalvelun kautta saat sopivat nostolaitteet kaikkiin voimalaitostyyppeihin. Toimitamme tarvittavat laitteet ja palvelut kaasu- ja hiilivoimalaitoksiin, vesivoimaloihin sekä tuulivoimapuistoihin.

Teollisuus ja infra

Nostokonepalvelun teollisuuden tarpeisiin soveltuvan kaluston avulla saat kaikki teollisuuden kuljetukset nopeasti tavaratyypistä riippumatta. Saat kauttamme myös tavaran noudon, päärahdin sekä jakelun yhtenä suorituksena, jolloin kuljetukset matkaavat valvotusti ja kontrolloidusti kohteeseen asti.

Puun jalostus

Puunjalostusteollisuuden laitteiston lisäksi metsäteollisuuden raakapuun käytön ennustetaan kasvavan vuoteen 2020 mennessä nykyisestä noin 60 miljoonasta kuutiosta noin 65–70 miljoonaan kuutioon, ja puun käyttökohteet ovat yhä monipuolisempia. Puuta korjataan ja kuljetetaan kattavasti koko maan alueella, joten toimiva kuljetus ja logistiikka on puuhuollon perusedellytys.

 

Veneet ja jahdit

Nostokonepalvelu Projects Oy on erikoistunut raskaiden nostojen, erikoiskuljetusten ja projektien kokonaisvaltaiseen hallintaan ja toteuttamiseen. Raskaat ristikkopuominosturit ja niiden operointi on vahvuutemme ja erikoiskuljetukset maalla sekä merellä sujuvat kanssamme ongelmitta. Toimintamme kattaa koko Suomen sekä Pohjoismaat ja Baltian maat.

 

Tuulivoima

Uusiutuvan energian käyttöä pyritään energia- ja ilmastostrategian sekä hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti lisäämään nykyisestä. Siksi myös sen tarvitseman laitteiston ja koneiston nostoon ja kuljetukseen on Nostokonepalvelussa panostettu. Palveluihimme kuuluu myös projektien kokonaisvaltainen suunnittelu. Meidän työmme on ratkaista sinun nosto- tai kuljetusongelmasi, parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusiutuvaa energiaa ovat aurinko-, tuuli-, vesi- ja bioenergia, maalämpö sekä aalloista ja vuoroveden liikkeistä saatava energia.

 

Elementtiasennus

Suoritamme betonielementtien, kevyiden julkisivuelementtien, teräsrunkojen, LP-runkojen ja profiilipeltien asennustöitä. Ammattitaitoiset asennusryhmämme operoivat Oulusta, Kuopiosta ja Jyväskylästä käsin koko Suomessa.

Olemme mukana Betoniteollisuus Ry:n suunnitteluryhmässä luomassa alalle yhteisiä menettelytapoja ja suunnittelemassa ja toteuttamassa turvallisen asennustyön ohjeistuksia ja tiedottamista. Suunnittelemme ja toteutamme haasteellisimmatkin projektiasennukset ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa.