Kuljetuspalvelut

Monipuolinen kuljetuskalustomme sopii kuljetukseen kuin kuljetukseen.

Nostokonepalvelu -yritysryhmä tarjoaa kattavasti palveluja ja kalustoa mitä erilaisimpiin kuljetustarpeisiin. Hoidamme päivittäin maantiekuljetuksia lähelle sekä kauas ja tarjoamme myös erikoiskuljetukset merellä. Erityisosaamisemme pääsee parhaiten esille projekteissa, joissa yhdistyy kuljetus- ja nostotoiminta.

Olemme harjoittaneet luotettavaa kuljetuspalvelua jo vuosikymmenien ajan Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Hoidamme kuljetuksia monipuolisella kalustolla. Käytössämme on puoliperävaunuja, täysperävaunuja, lavetteja ja useita erilaisia erikoiskuljetusyhdistelmiä yli 50 kpl.

Erityisen raskaat, korkeat ja leveät erikoiskuljetukset ja projektit hoitaa Nostokonepalvelu Projects Oy. Yritys on erikoistunut vaativiin projekteihin, niiden suunnitteluun ja hallintaan.
Katso >> Projektipalvelut

Kun tarvitset lisätietoa tai haluat tarjouksen, voit ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi toimipisteeseemme puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

 

Hydraulilavetit

Itsekulkevat lavetit

Jatkettavat perävaunut

Konekuljetuslavetit

Merikuljetusponttooni

 

 

 

Nostokonepalvelu Projects Oy

Matti Nieminen
Toimitusjohtaja
GSM 0400 222 260
matti.nieminen (at) nostokonepalvelu.fi

Timo Riiho
Myyntijohtaja
GSM 0400 620 719
timo.riiho (at) nostokonepalvelu.fi

Jani Valtonen
Ajojärjestelyt
GSM 0400 660 221
jani.valtonen (at) nostokonepalvelu.fi
 

Nostokonepalvelu tarjoaa nostureiden vuokrauksen lisäksi kuljetuspalveluita.Kuljetuskalustoa löytyy laidasta laitaan, jotta voisimme tarjota juuri sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Monipuolisen kalustomme ja pätevien kuljettajiemme ansiosta voimme tarjota sinulle ratkaisuja, joita et ehkä itse olisi tullut ajatelleeksi. Tutustu myös merikuljetuskalustoomme!